link_instellingen_kids_to_move link_kinderen_kids_to_move link_volwassenen_kids_to_move link_activiteiten_kids_to_move link_activiteiten_kids_to_move

Kinderen

Voor kinderen bieden we speciale workshops aan met oefeningen uit de Qigong en oefeningen vanuit de Ki-training. Alle oefeningen zijn aangepast aan de kinderen en voor de kinderen. Daarnaast kijken we of we de kinderen op verschillende vlaktes kunnen helpen of ondersteunen, omdat ieder kind anders is en ieder kind wat anders nodig heeft. De ene wil meer bewegen, de ander meer knutselen,  springen, dansen, ……etc.

Ook kunnen er workshops komen waarin we een thema nemen zodat je de oefeningen net weer anders kunt ervaren, hou dus de website of facebook in de gaten. De workshops zullen nooit vervelen.

Daarnaast kunnen we ook individuele begeleiding aanbieden, wil je hier meer over weten ? Neem gerust contact met ons.

 

Wat is Qigong:

Qigong zijn effectieve Chinese bewegingen die lichaam en geest versterken. O.a. Zhineng qigong is ontwikkeld door de Chinese- en Westerse arts, daarnaast ook nog qigong grootmeester dr. Pang Ming. De eenvoudige oefeningen stimuleren de doorstroom van energie (qi) en maken je lichaam ontspannen, krachtig en flexibel.

Wat is Ki-training:

De kinderen leren beter focussen, hun zelfvertrouwen en eigenwaarde te vergroten op een speelse en ontspannen manier. Het doel is dat ze door de ki-oefeningen, de eerste stap zetten bij het ervaren van hun eigen kracht en dat ze kunnen blijven staan in die kracht. Ze krijgen handvatten aangereikt om dit toe te passen thuis en op school, en spelenderwijs in alle situaties.