link_instellingen_kids_to_move link_kinderen_kids_to_move link_volwassenen_kids_to_move link_activiteiten_kids_to_move link_activiteiten_kids_to_move

Irma en Christiane:

“We bundelen onze creativiteit, kennis en ervaringen en kijken zo elke keer opnieuw hoe we de kinderen en/of volwassenen kunnen bereiken om hun eigen kracht te herkennen. Dit doen we met veel plezier. We hebben ieder individueel maar ook samen lessen en workshops gegeven aan volwassenen en aan kinderen, o.a. op t Montessori College in Arnhem.”

 

Over Christiane

Hallo, ik ben Christiane Bahr-van Luijn.

Bewegen maakt mij altijd heel erg blij. Het geeft me zo’n goed en voldaan gevoel. In beweging komen helpt mij altijd in alle situaties. Daarom breng ik anderen ook graag in beweging, omdat ik weet hoe goed het doet, op fysiek én mentaal vlak.

In 2002 ben ik begonnen met Zhineng Qigong. Ik raakte zo enthousiast, dat ik naast mijn beroep als fotografe, de opleiding tot Chi Neng instructeur heb gevolgd, voor zowel volwassenen als kinderen, aan het Chi Neng Instituut® van Patricia van Walstijn. Tevens heb ik vele trainingen van Chinese leraren bijgewoond zoals o.a. Luke Chan, Ooi Kean Hin en Li Hongshi. Daarnaast heb ik mij bekwaamd in het geven van Ki-trainingen.

Samen met mijn echtgenoot René van Luijn heb ik jarenlang cursussen en workshops gegeven. Helaas is hij eind 2009 overleden aan een chronische ziekte. Uit eigen ervaring (de moeilijke tijd voor en na de dood van René), weet ik nu dat Ki-training en Zhineng Qigong kunnen helpen om rust te geven, in moeilijke situaties in balans te blijven, en/of weer in balans te komen.

In 2016 heb ik mijn opleiding voor beweegcoach afgerond. Door deze prachtige opleiding kan ik nog meer middelen aanreiken om iemand te ondersteunen, de balans terug te vinden, mentaal en fysiek te herstellen.
Met deze mooie combinatie en ervaring als Ki trainer, Qigong instructeur en beweegcoach help ik je graag verder.

Bij mij staan plezier en eenvoud voorop; makkelijke oefeningen die je in het dagelijks leven direct kunt toepassen. Mensen raken door allerlei redenen uit balans, ik help je graag om dit terug te pakken en te verstevigen.

 

Over Irma:

Hallo, mijn naam is Irma van Tuil-van Langen, en ik geef met veel plezier Qigong lessen en Qigong-therapie. In 1995 maakte ik kennis met Zen-meditatie en Qigong bij Sjef de Roos. Juist de combinatie van deze beide vormen vind ik heel mooi en sinds die tijd beoefen ik dit iedere dag.

In 2003 begon ik met Zhineng Qiong en heb ik de opleiding gedaan aan het Chi Neng Instituut® van Patricia van Walstijn. (Level 1 & 2 en de kinderopleiding) Ik heb veel workshops gevolgd en nog steeds volg ik ieder jaar een of meerdere workshops bij internationaal bekende leraren zoals o.a. Ooi Kean Hin en Li Hongshi.

Naast de Qigong en Zen-meditatie heb ik een 1-jarige opleiding gevolgd op het gebied van energetische- en meditatieve oefeningen van William Yang. William Yang is de oprichter van het Taborhuis in Nijmegen en Arnhem.

In 2012 heb ik privé lessen gehad in Maleisië van leraar Ooi Kean Hin en ben ik begonnen met de opleiding “Holistic Clinical Therapy” tot Qigong therapeute. De opleiding heb ik in 2015 in Maleisië afgerond.

Sinds 2005 geef ik Zhineng Qigong lessen in Nijmegen en omstreken. Verder wordt ik regelmatig gevraagd om een workshop te geven in binnen- en buitenland. Ook begeleid en coach ik mensen één op één. Hierbij werk ik nauw samen met leraar Ooi Kean Hin.